Uw netwerk vervolledigd het verhaal.

Uw bedrijfsnetwerk omvat vandaag steeds vaker verschillende componenten. Uw LAN netwerk vormt de basis, een Fibre Channel of ISCI netwerk verbindt uw opslag met de compute en een wireless netwerk maakt het verhaal compleet. Wij helpen u de bomen door het bos te zien met experts in elke technologie.

Switching

DirectIT helpt u met het uittekenen van uw netwerk om zo tot de meest efficiënte en betrouwbare architectuur te komen. Met de Procurve technologie van HP werken wij uw LAN, Fibre Channel, ISCSI of WAN netwerk uit.

hp-procurve-bn

Wireless

Aerohive Networks reduceert de kosten en complexiteit van de huidige netwerken met cloud-enabled Wi-Fi oplossingen voor middelgrote en grote ondernemingen. Van uw BOYD tot productiehal behoeften, met Aerohive haalt u een unieke oplossing in huis.

aerohive-networks-inc-logo

Security

Een goed netwerk is een beveiligd netwerk. Met oplossingen van Barracuda en Trend Micro vecht u aanvallen af. Barracuda biedt met zijn Next Generation Firewall bovendien een volledig geïntegreerde oplossing voor web-, applicatie- en spamfiltering.

sd