Backup als absolute noodzaak in uw modern datacenter

Een betrouwbare backup is vandaag voor elke onderneming een absolute must. Een disaster recovery plan en oplossing wordt sterk aangeraden. Samen met u onderzoeken we uw RTO en RPO vereisten en wordt een oplossing op maat uitgewerkt. Dankzij de leidende technologie in de markt verzekert u zo uw bedrijf van de nodige continuïteit.

Veeam en DirectIT, een succes verhaal.

3-2-1De 3-2-1 Backup Regel is een algemeen aanvaarde “best practice” wanneer
het aankomt op backup. Wanneer de data op die ene backup verloren gaat
of beschadigd raakt – en dat gebeurt in praktijk regelmatig – heb je niets aan
deze backup wanneer de productiekopie van de data verloren gaat en je
moet restoren. De 3-2-1-regel zorgt ervoor dat je te allen tijde kunt restoren.

De 3-2-1 regel omvat volgende elementen:

  • 3 kopieën voor alle bestanden die echt belangrijk zijn.
  • 2 verschillende opslagmediums
  • 1 off-site backup

Dankzij Veeam® Backup & Replication™ kan u deze regel eenvoudig naleven. Deze software combineert backup en replicatie in één oplossing en biedt innovatieve functionaliteit voor uw virtuele omgeving.

ProPartner_silver1

 

DirectBackup

Direct Backup op basis van Veeam technologie biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om backups te maken naar de cloud en deze terug te zetten. Uw data blijft bovendien ten alle tijden fysiek aanwezig in een Belgisch datacenter.veeam_cloud_provider_2014

DirectReplica

Op basis van de geavanceerde replicatiefuncties van Veeam biedt DirectIT u de optie om uw meest kritische virtuele machines te repliceren naar zijn cloud omgeving. Replicatie is geen luxe meer, maar het maakt deel uit van uw backup strategie. Met Direct Replica op basis van Veeam technologie beschikt u over een startklare kopie van uw VM (virtuele machine) op een off-site locatie.