Service met een persoonlijke aanpak

Als een lokale speler op de Belgische markt garanderen we bij DirectIT een persoonlijke aanpak. Onze prioriteit is een kwaliteitsvolle support leveren door nauw samen te werken met onze klanten.

Omdat elke onderneming zijn eigen manier van werken heeft stellen wij ons graag flexibel op. Na wederzijds overleg kunnen wij op aangepaste wijze beantwoorden aan uw behoeften. Zo helpen wij u zo efficiënt mogelijk uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Toegevoegde waarde in een specifiek domein

Wij kiezen voor een specifieke focus met ipad3oplossingen die perfect aansluiten bij u noden. Dankzij deze afbakening kan uw onderneming  op ons vertrouwen voor zijn complexe IT infrastructuur behoeftes.

Om een optimale kwaliteit van onze diensten en producten te garanderen werken wij enkel samen met de beste partners. Van mailservers tot volledige netwerkinstallaties, u bent er steeds zeker van dat u op elk moment werkelijk de ‘best in class’ oplossing krijgt voor uw bedrijf.

Gerichte oplossingen voor uw IT Infrastructuur

Als Infrastructure Service Partner kunnen wij een complex deel managed-servicesof uwvolledige IT infrastructuur beheren. Van advies voor uw servers, backup en security oplossing tot het opzetten van complexe gevirtualiseerde IT omgevingen kan u bij ons terecht.

Het opbouwen van langetermijnrelaties met onze klanten is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid.

Een kwaliteitsvol supportteam staat voor uw klaar

Wanneer u of één van uw medewerkers niet meer kan supportaanmelden, een pc niet meer opstart of bij eender welk ICT gerelateerd probleemstaat één van onze techniekers klaar om u verder te helpen.

Wij kunnen uw volledige ICT infrastructuur zowel van op afstand als ter plaatse beheren. Indien één van uw servers faalt, kunnen wij aan de hand van het meest geavanceerde monitoring systeem zowel u als één van uw medewerkers verwittigen.

Quality of Service dankzij een verregaande expertise.

ICT infrastructuur is waar wij sterk in zijn en wat wij u portfolio52kunnen aanbieden. Door ons te specialiseren in hardware oplossingen kunnen wij u verzekeren van een diepgaande expertise.

Om dit waar te maken werken wij enkel met de beste partners en ervaren, gecertificeerde ICT- en netwerkspecialisten.
Onze medewerkers schaven constant hun kennis bij zodat ze niet enkel de bestaande, maar ook de nieuwste technologieën, onder de knie hebben.